Palvelumme

Reseptilääkkeet

Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo teitä mielellään kaikissa lääkkeisiin liittyvissä asioissa.
Keskustelemalla lääkkeistänne voimme varmistaa, että olette selvillä lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Reseptilääkkeiden toimittamisen yhteydessä voimme tarkistaa mahdolliset lääkkeiden yhteisvaikutukset muiden käyttämienne lääkkeiden kanssa.


Lääkevalmistus

Hankasalmen apteekissa valmistamme lääkärin määräämien ex-tempore- valmisteiden (esim. voideseokset ja liuokset) lisäksi myös jonkin verran muita perinteisiä apteekkivalmisteita (esim. kamferitippoja). Apteekissamme valmistettavat lääkevalmisteet voimme toimittaa useimmiten jo saman päivän aikana, mutta viimeistään 1-2 vuorokauden kuluessa.

Ex tempore -kapselit tai tabletit tilaamme sopimusvalmistustyönä toisesta apteekista, joten niiden toimitusaika on vähän pitempi.


Lääkejätteet

Käyttämättä jääneet ja vanhentuneet lääkkeet voitte tuoda apteekkiimme. Lääkejätteet ovat ongelmajätettä ja vaativat erityiskäsittelyn ongelmajätelaitoksella.Jätteet tulisi lajitella seuraavasti:

  • Tabletit irrallisina läpinäkyvässä pussissa
  • Jodipitoiset tuotteet (esim. joditabletit, jodisprii, Betadine, Iodosorb) ja solusalpaajat alkuperäispakkauksissaan
  • Elohopeakuumemittarit hyvin pakattuina
  • Neulat ja piikit suojattuina
  • Nestemäiset lääkkeet, voiteet ja suihkepullotomissa pakkauksissaan

Itsehoito ja kosmetiikka

Apteekistamme löytyy monipuolinen valikoima tuotteita itsehoitoon. Lieviä, tilapäisiä oireita voi hoitaa itse silloin, kun oireiden aiheuttaja on tiedossa. Oireiden pitkittyessä on hyvä mennä lääkäriin. Itsehoitotuotteita voitte ostaa apteekista ilman reseptiä. Apteekkimme kosmetiikkavalikoima on myös monipuolinen.

Apteekistamme löytyy tuotteita mm. seuraavista tuotesarjoista: Vichy, Louis Widmer, Avene, Aco, Favora, Sebamed, Eucerin, Elivo.

Neuvomme apteekissa mielellämme erilaisten itsehoitotuotteiden ja kosmetiikkatuotteiden valitsemisessa.

ACOAveneLouisWidmerVichyelivo_logoFavora_logoSeba_logo